Két német rocknagypapa megszökött az öregek otthonából, hogy a világ legnagyobb metálfesztiválján, hajnali háromkor kapják el őket

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A helyi rendőrség megerősítette, hogy két idős úr azért szökött meg egy közeli öregek otthonából, hogy a Wacken Open Air nevű, a műfajban legnagyobbnak számító németországi metálfesztiválon headbangeljen.

Az otthon azután riasztotta a rendőrséget, hogy sehol sem találták a két lakót. A forró nyomon indult kutatás hajnali háromig tartott, a két éltes metálost ekkor találták meg a forgatagban. A bulit szépen kimaxolták, mert a rendőrség szóvivője szerint bódultnak tűntek. Annyira azonban nem volak bódultak, hogy ne tiltakozzanak, amikor a rendőrök haza akarták vinni őket, de végül mégis hazazsuppolták mindkettejüket.

"A metálfesztivál láthatólag tetszett nekik"

- fájdította tovább a szívünkat Merle Neufeld rendőrségi szóvivő.

(via dw.com)


Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,45 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.