Két német rocknagypapa megszökött az öregek otthonából, hogy a világ legnagyobb metálfesztiválján, hajnali háromkor kapják el őket

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A helyi rendőrség megerősítette, hogy két idős úr azért szökött meg egy közeli öregek otthonából, hogy a Wacken Open Air nevű, a műfajban legnagyobbnak számító németországi metálfesztiválon headbangeljen.

Az otthon azután riasztotta a rendőrséget, hogy sehol sem találták a két lakót. A forró nyomon indult kutatás hajnali háromig tartott, a két éltes metálost ekkor találták meg a forgatagban. A bulit szépen kimaxolták, mert a rendőrség szóvivője szerint bódultnak tűntek. Annyira azonban nem volak bódultak, hogy ne tiltakozzanak, amikor a rendőrök haza akarták vinni őket, de végül mégis hazazsuppolták mindkettejüket.

"A metálfesztivál láthatólag tetszett nekik"

- fájdította tovább a szívünkat Merle Neufeld rendőrségi szóvivő.

(via dw.com)


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.