Még hogy nem éri meg lógni: 288 ezer dollárt nyert a konferenciahívás közben játékgépező New Jersey-i nő

79 703 896 forinttal lett gazdagabb egy New Jersey-i nő, aki egy unalmas telefonos értekezlet közben munka helyett inkább játékgépezett. A névtelenségbe burkolózó mantuai nő a konferenciahívás közben a SugarHouse Online Casino félkarú rablójával játszott, két dolláros téttel vitte el a főnyereményt, 287 945 dollárt.

A hírre egyből le is csapott az online kaszinó üzemeltetője, Richard Schwartz. Szerinte "a rekordnyeremény nagyszerű nekünk és az egész online játékgépiparnak, mert bizonyítja, hogy bárki az egész életét megváltoztató összeget nyerhet bárhol, bármikor".

Akár munka közben, munka helyett is. A nyertes a kaszinó csetszobájában maga vallotta be, hogy "valójában egy munkabeszélgetésen volt, és majdnem hangosan felsikoltott", amikor nyert.

A 2016 szeptemberétől elérhető játékban eddig hatan vitték el a főnyereményt, de még senki sem nyert annyit, mint a konferenciahívás közben játszó nő. Az eddigi legnagyobb nyeremény 193 737 dollár volt, az összes többi százezer dollár alatt maradt. (Via USA Today)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.