Megvan az idei augusztus 20. állami szlogenje

ÉLET
2018 augusztus 06., 08:15
comments 126

Jól sikerült az idei augusztus 20-i állami ünnepség központi szlogenje. Hogy miért kell egy állami ünnepnek jelmondat? Hát ezt csak a Tenderisten vagy a Szent Kommunikációs Keretösszeg tudná megmondani, az ideié mindenesetre az lett, hogy

Isten éltessen, Magyarország!

Frappáns, ütős, ül a célzás, nemhogy nehéz lenne fogást találni rajta, de már a fogás keresése is tök felesleges.

Az ünnepnek, ha már van jelmondata, természetesen logót is terveztek, ráadásul több verzióban. Az 1200-as, metálfényezés nélküli alapváltozat ilyen:

De külön rokonlógót kapott a Magyar Ízek Utcája nevű, mára már hagyományosnak számító Duna-menti etető-itató esemény is. Ez a logó vagy arra utal, ho az igazi magyar ember mindig is legelő-kérődző életmódot folytatott, vagy arra, hogy ha az időjárás így folytatja, a megszokott termények és tenyészállatok helyett nemsokára maximum réti füveket fogunk ebédelni Mária Országában:



Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.