Orbán a tusványosi beszédről: Ez kérem, showbiznisz!

POLITIKA
2018 augusztus 06., 21:03
comments 247
photo_camera Fotó: Schild & Vrienden FB

Nagy szerencse ért egy flammand jobboldali ifjúsági mozgalom, a Schild und Vrienden vezetőit, akik Tusnádfürdőn válthattak néhány laza mondatot a magyar miniszterelnökkel. 

A fiatalok sajnos kevésbé voltak lazák: kissé túlzott izgalommal készültek az alkalomra, Orbánnal ellentétben legszebb egyenruhájukat vették fel, a csapatot vezető Dries van Langenhove pedig olyan katonásan mondta vissza az orbáni tételeket, mint aki most diplomázott a Fidelitasban.

link Forrás

Oldandó a hangulatot, Orbán műhelytitkokba avatta be a fiúkat és elárulta, hogy amit most láttak, - amikor a vezető írott és leválogatott kérdésekre válaszol -, az színhús bázisdemokrácia volt, 

ilyenkor bárki kérdezhet tőle bármit,

és végtére ez az igazi politikacsinálás, amikor van benne egy kis színpadiasság, egy kis szórakoztatás, (és ha Európa léte is a tét, és minimum a kontinens halálát vizionálja is), kell legyen 

egy kis showbiznisz, 

hogy a hallgatóság figyelme ne lankadjon. A moderátorként fellépő Németh Zsolt hiába próbálta lazítani a helyzetet, az ifjú belga sajnos végig kötötte magát a panelekhez, úgyhogy Orbán kínjában azzal bocsátotta útjukra a fiúkat, hogy keressék a maguk belga útját, ha már úgy alakult, hogy belgáknak születtek. (zoom.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.