Gajdics Ottó szerint „minden valóságalapot nélkülöző bulvárkacsa”, hogy megszűnne a Magyar Idők

Rálátó forrásra hivatkozva arról írt a Népszava, hogy újraindul a Simicska Lajostól Nyerges Zsolthoz került Magyar Nemzet, de ezzel együtt beszántanák a Magyar Időket, mert nincs szüksége a nemzeti (=orbánista) oldalnak két napilapra, és a Magyar Nemzet még mindig erősebb brand.

Gajdics OttóForrás: Echo Tv

Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője a Népszava értesüléséről azt nyilatkozta a Pesti Srácoknak, hogy:

„Ez egy minden valóságalapot nélkülöző bulvárkacsa. Egyetlen szó sem igaz belőle. Jelenleg nincs is napirenden ez a kérdés, így döntés sem születhetett róla.”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.