Még nem döntöttek Puzsérról a HírTV-nél

A HírTV vezérigazgató-helyettese a Magyar Időknek számolt be arról, hogy újabb arc távozott a csatornától:

Jáky-Szabó Gergely híradós, aki a tévé legutóbbi kampányarca volt, felmondott.

Szikszai Péter hozzátette: Puzsér Róbertről és műsoráról, a Sznobjektívről egyelőre nem született döntés. A műsorvezető nem adta be a felmondását, a csatorna vezetése meg még nem tudja, hogy mit akar. 

Nyerges Zsolt múlt szerdai megjelenése óta tíz ember mondott fel a HírTV-nél, hetet pedig kirúgtak

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.