Összeverték Samy Nacerit egy moszkvai karaokeklubban

FILM
2018 augusztus 07., 19:19
comments 124

Megverték a francia Taxi-filmek sztárját, Samy Nacerit egy moszkvai karaokeklubban – közölték kedden orosz hírportálok.

Naceri zárt koponyasérülést szenvedett el a vasárnapra virradóra történt incidensben, és kedden átesett egy műtéten a Szembetegségek Gelmgolc (Helmholz) Tudományos Kutatóintézetében. Az orvosok szerint a beavatkozás sikeres volt.

Az agresszív viselkedéséről, verekedős botrányairól és közlekedési baleseteiről is ismert 57 éves színész a fivérével, Bibivel szórakozott a belvárosi klubban, amikor szóváltásba keveredett egy másik vendéggel, aki arcon ütötte, majd elhagyta a helyszínt. A verekedésben többen is részt vettek, a rendőrség három fehérorosz férfit előállított, de eljárást egyelőre nem indított ellenük.

Samy Naceri 2017. május 20-án Cannes-ban.
photo_camera Samy Naceri 2017. május 20-án Cannes-ban. Fotó: Loic Venance/AFP

Naceri egy éve gyakorlatilag Oroszországban él, ahol a fivére által rendezett gengszterkomédiában szerepel. A forgatást várhatóan idén télen fejezi be. Samy Naceri 2015 szeptemberében úgy nyilatkozott, hogy szívesen felvenné az orosz állampolgárságot. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.