A Balatonba borult egy család, az anya úszott ki segítségért, amíg a többiek a kenuba kapaszkodtak

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A vízirendőrök kedd délután egy mentőmellényben integető nőt vettek észre a vízben, Badacsonylábdinál. Amikor odaértek, a nő elmondta, hogy családjával egy kenuból egy rossz mozdulat miatt a vízbe estek, de visszamászni már nem tudtak, kiabálásukat pedig senki sem hallotta meg, ezért ő a part felé kezdett úszni segítségért, de elfáradt. 

A rendőrök a 43 éves, budapesti nőt a szolgálati hajóba emelték, majd közösen megkeresték lányát és férjét is, akik addig a kenuba kapaszkodva vártak. A rendőrök őket is hajóba emelték, majd a családot a kenuval együtt biztonságban a közeli strandra vitték. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.