A Balatonba borult egy család, az anya úszott ki segítségért, amíg a többiek a kenuba kapaszkodtak

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A vízirendőrök kedd délután egy mentőmellényben integető nőt vettek észre a vízben, Badacsonylábdinál. Amikor odaértek, a nő elmondta, hogy családjával egy kenuból egy rossz mozdulat miatt a vízbe estek, de visszamászni már nem tudtak, kiabálásukat pedig senki sem hallotta meg, ezért ő a part felé kezdett úszni segítségért, de elfáradt. 

A rendőrök a 43 éves, budapesti nőt a szolgálati hajóba emelték, majd közösen megkeresték lányát és férjét is, akik addig a kenuba kapaszkodva vártak. A rendőrök őket is hajóba emelték, majd a családot a kenuval együtt biztonságban a közeli strandra vitték. (police.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.