Éhségsztrájkba kezdett a Teréz körúti robbantás gyanúsítottja

A Teréz körúti robbantás elkövetésével gyanúsított P. László éhségsztrájkba kezdett, mert úgy gondolja, a börtönben erős gyógyszereket kevertek az ételébe. A Borsz szerint P. öt napon át semmit nem evett, ezért átszállították az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe.

P. apja szerint a fia azt mondta neki, mikor nem evett, jobban érezte magát, most viszont azt állítja, megint vegyszereket adnak neki az intézetben. Az apa másfél éve kéri, hogy végezzenek a fián toxikológiai vizsgálatokat, mert ő is úgy gondolja, hogy a börtönben gyógyszerezik, és ezért viselkedik furcsán a tárgyalásokon.

„Ugyanazok a tünetek: nem akaratlagos mozgás, fáradtság, tartás nélküliség, ezek mind megtalálhatóak a nyugtatók mellékhatásaiban és a hirtelen gyógyszermegvonásnál is felléphetnek. Nem értem, ha nincs takargatnivalójuk, miért nem végzik el ezt a vizsgálatot?” - mondta a Borsnak.

Az apa szerint a tárgyaláson be kell bizonyosodjon P. László ártatlansága is, ugyanis sem a magassága, sem a testalkata, sem a bomba P. által adott leírása nem egyezik a robbantás után készült rendőrségi dokumentumokban foglalt adatokkal. (Bors)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.