Itt az első rendes trailer Nemes Jeles László új filmjéhez

FILM
2018 augusztus 08., 15:33
comments 88

Az Oscar-díjas rendező második filmje, az első világháború előestéjén játszódó Napszállta az augusztus végén kezdődő  Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon debütál (itt utoljára 24 éve versenyzett magyar film). 

A rövid teaser után most kiraktak egy teljes előzetest, amely a főszereplő, Jakab Juli körül forog:

Nemes Jeles a 24-nek adott friss interjúban azt mondja:

„Ez nem egy klasszikus történelmi film, és nem a politikáról szól. Egész más, mélyebben húzódó folyamatokat próbál feltárni. Az biztos, hogy száz évvel ezelőtt Budapest egy virágzó kis metropolisz volt. Ha megmaradt volna abban az állapotában, szerintem ma a világ legszebb városa lenne.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt