A magyar vitorlás sport eddigi legnagyobb sikere: Berecz Zsombor világbajnokságot nyert

sport
2018 augusztus 09., 13:00

Megnyerte az aarhusi olimpiai kvalifikációs vitorlázó-világbajnokság Medal Race futamát Berecz Zsombor, amivel a magyar vitorlás sport eddigi legnagyobb sikerét érte el, írja a Hajozás.hu. A finndingis vitorlázó szerdán megszerezte az első magyar kvótát a 2020-as tokiói olimpiára azzal, hogy második helyen bejutott a tízhajós éremfutamba.

A 32 éves, 2016-ban Eb-ezüstérmes Berecz eddig három olimpián vett részt: 2008-ban Pekingben a 29., 2012-ben Londonban a 21. lett Laserben, míg 2016-ban Rióban a 12. helyen végzett Finndingiben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.