Én egy fehér, tiszta lány vagyok - így próbálta rávenni az ittas nő a dél-karolinai rendőröket, hogy ne tartóztassák le

A dél-karolinai Lauren Elizabeth Cutshaw szombaton éjszaka 100 km/h-val repesztett hazafelé. Amikor azonban nem állt meg egy Stop-táblánál, az arra járó járőrautó félreállította. A rendőrség beszámolója szerint ekkor a rendőrök megkérdezték tőle, mégis mennyit ivott. Ez egy jogos kérdés volt, tekinteve hogy Cutshawnak teljesen vörös volt a szeme, és akadozva beszélt.

Ő azt mondta, két pohár bort ivott, aznap ünnepelte ugyanis a 33-ik születésnapját. Ami ezután jött, arra viszont a rendőrök nem voltak felkészülve:

A fiatal nő hosszan ecsetelte nekik, hogy szerinte miért kellene a rendőröknek az útjára engedniük. Sorrendben:

  • Azért, mert mindig is jók voltak a jegyei az iskolában.
  • Pompomlány is volt.
  • Tagja volt az egyházi közösségnek.
  • A barátja szintén rendőr.

Majd végül azt mondta. “Én egy fehér, tiszta lány vagyok”.

Erre a rendőrök már tényleg nagyon zavarba jöttek, végül megkérdezték, hogy ezzel mit akar mondani, mire Cutshaw azt felelte, “maguk rendőrök, tudniuk kell, hogy ez mit jelent”.

Lauren Elizabeth CutshawFotó: AP

A sztori dekódoláshoz nem árt tudni, hogy az Egyesült Államokban az utóbbi időben rengetegszer foglalkozott azzal a média, hogy rendőrök minden ok nélkül igazoltattak vagy lőttek rá feketebőrű emberekre, így ott manapság fontos téma az, hogy egyes emberek bőrszíne mennyire játszik közre a rendőrségi intézkedéseknél.

A dél-karolinai rendőröket megdöbbentette a nő, ennek hangot is adtak a jelentésükben, azt írták, nem fordult még velük elő olyan, hogy valaki ilyen kijelentésekkel próbálta volna elkerülni a letartóztatást. Szerintük ez egyébként csak a nő részegségét bizonyította.

Igazuk is volt, a nő nem ment át a józansági teszten, alkoholt is találtak a vérében, sőt, marihuánát is találtak nála, és drogos befolyásoltság alatt is állt. Úgyhogy letartóztatták. (New York Post)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.