Krokodilok százai maradtak egy izraeli vállalkozó nyakán

Gadi Biton izraeli vállalkozó egy krokodilfarmot kívánt berendezni a 90-es években Petzael településen, a Jordán folyó völgyében. 

Csakhogy Petzael az Izrael által megszállt Transzjordániában van, és a rendre fellángoló erőszak miatt a turisták elkerülték a látványosságot.

Gadi Biton látogatóközpontja már évekkel ezelőtt bedőlt, de a krokodilokkal nem tud mit kezdeni. Először azt gondolta, hogy eladja a bőrüket, de a krokodil védett állat Izraelben, ezért nem vághatja le a hüllőket. Megpróbálta élve is eladni őket, de évek óta nem talál rájuk vevőt.

A krokodilokat most egyetlen alkalmazott ápolja, aki nyolc naponta eteti őket elhullt baromfiakkal. Már kétszer is előfordult, hogy az állatok közül több elszökött, és nem is sikerült mindet megtalálni.

A krokodilok ráadásul szaporodnak, hamarosan ezren is lehetnek. Gadi Biton most az izraeli államtól vár segítséget a helyzet rendezésére, a helyi hatóságok viszont arra panaszkodnak, hogy a csődbe ment krokodilfarmos nem eléggé együttműködő velük. (CBS)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.