Naponta egyeztetnek az EchoTV és a HírTV vezetői az összehangolt működésről

Példaértékű az együttműködés, naponta egyeztetnek az Echo TV és a Hír TV vezetői, árulta el a Figyelőnek Szikszai Péter. A HírTV tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese szerint egyelőre nem dőlt el, hogy hogyan él tovább a két tök ugyanolyan tévécsatorna. "Az elkövetkezendő néhány hónapban" derül ki, hogy mi lesz az útjuk. A HírTV-nél egyelőre rövid távú célokat fogalmaztak meg: a működés fenntartása, a Híradó "áramvonalasítása". 

Szikszai bevallása szerint bár drámaian zajlott a tulajdonosváltás, és valóban többről van szó mint egy cégbírósági bejegyzésről, szerinte ők korrekt módon jártak az ott dolgozókkal szemben. Példaként hozta, hogy bár

Kálmán Olgát kirúgták, férjét, Hoffmann György rendezőt továbbra is alkalmazzák. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.