Naponta egyeztetnek az EchoTV és a HírTV vezetői az összehangolt működésről

Média
2018 augusztus 09., 08:44
comments 116

Példaértékű az együttműködés, naponta egyeztetnek az Echo TV és a Hír TV vezetői, árulta el a Figyelőnek Szikszai Péter. A HírTV tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese szerint egyelőre nem dőlt el, hogy hogyan él tovább a két tök ugyanolyan tévécsatorna. "Az elkövetkezendő néhány hónapban" derül ki, hogy mi lesz az útjuk. A HírTV-nél egyelőre rövid távú célokat fogalmaztak meg: a működés fenntartása, a Híradó "áramvonalasítása".

Szikszai bevallása szerint bár drámaian zajlott a tulajdonosváltás, és valóban többről van szó mint egy cégbírósági bejegyzésről, szerinte ők korrekt módon jártak az ott dolgozókkal szemben. Példaként hozta, hogy bár

Kálmán Olgát kirúgták, férjét, Hoffmann György rendezőt továbbra is alkalmazzák.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.