Nem mentek el innen élve - förmedt rá a rendőrökre egy machetés támadó Megyaszón

2018. augusztus 8-án állították a Szerencsi Járásbíróság elé azt a vádlottat, aki még júlisuban bozótvágó késsel intézkedő rendőrökre támadt Megyaszón. A bíróság már az első tárgyaláson ítéletet hozott, és 4 év börtönbüntetésre ítélte - közölte a Miskolci Törvényszék.

A Szerencsi Rendőrkapitányság járőrei július 25-én délelőtt a vádlott élettársával szemben, a kutyatartás szabályainak megszegése miatt intézkedtek,

amikor az ittas állapotban lévő vádlott felszólította a rendőröket, hogy távozzanak, egyébként „nem mennek el élve”.

A járőrök nem távoztak, mire a vádlott egy 42 cm pengehosszúságú bozótvágó kést vett magához és azt a magasba emelve, gyors léptekkel az egyik rendőr felé indult,

miközben azzal fenyegette, hogy levágja a fejét.

A sértett rendőr gumibottal a vádlott kést tartó kezére ütött, mire az a kést elejtette, de nem hagyta abba, hanem ökölbe szorított kézzel támadt ismét a rendőrre. A járőrök a vádlottat megbilincselték, a szolgálati gépkocsiba ültették,

ahol a vádlott tovább fenyegette a rendőrt, és többször kutyának nevezte.

A bíróság a vádlottat hivatalos személy elleni erőszak és becsületsértés miatt 4 év börtönbüntetésre ítélte és fenntartotta előzetes letartóztatását. Az ítélet nem jogerős, azt az ügyész tudomásul vette, a vádlott és a védő enyhítés érdekében fellebbezett. A büntetőper a Miskolci Törvényszéken folytatódik.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.