Eljött az idő, hogy emlékeztessük az embereket: nem szabad lelökni a barátodat egy 18 méter magas hídról

Egy Jordan Holgerson nevű washingtoni tinédzser kedden a a Lewis-folyó fölött le szeretett volna ugrani egy 18 méter magas hídról. De amikor már ott állt a híd korlátja mögött, inába szállt a bátorsága, miután eljutott a tudatáig, milyen magasan is van. Csakhogy egy barátja nem törődött a hezitáló lány kétségeivel, és ahelyett, hogy segítő kezet nyújtva visszahúzta volna, simán lelökte a mélybe.

Minthogy a gyanútlan lány így még szerencsétlenül is esett, öt bordája eltörött, levegőbuborék került a mellkasába, kilyukadt a tüdeje. Jelenleg kórházban lábadozik, a hatóságok pedig vizsgálják, bűncselekményt követett-e el a barát, aki egyébként bocsánatot kért.

A fontos és nem várt tanulság: még mindig nem szabad lelökni a barátodat egy hídról. (Vice)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.