Lázár János annyira visszavonult, hogy most éppen „BEST OF Lázár János, vicces jelenetek” címmel adott ki videót

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
  • BAKIPARÁDÉ!
  • BEST OF POÉNOK!
  • BEST OF LÁZÁR JÁNOS!

Ilyen feliratokkal kezdődik Lázár János új videója, a „BEST OF Lázár János, vicces jelenetek”.

Ami egyébként az oldalon eddig is futó BEST OF-sorozat utolsó része.

Hogy miért látjuk kedélyes zenére bakiparádézni az embert, aki néhány hónappal ezelőtt még a kormány egyik legfontosabb figurája volt?

Azt nem tudjuk, 

ahogy erről Magyari Péter részletesen írt is: az uradalomban az ilyen kérdések megmaradnak a hatalom belső ügyeiként, érdemi választ esély sincs kapni ezekre. 

A bulvártól, a család mutogatásától, a cukiskodástól legendásan irtózó politikus mindenesetre most így nyomja az oldalán:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.