Egy szerelő ellopott egy repülőt a seattle-i reptérről, hogy trükköket mutasson be, vadászgépekkel üldözték, aztán lezuhant

Egy 29 éves légitársasági szerelő péntek este elkötött egy repülőt az amerikai Seattle-Tacoma repülőtérről, hogy mutatványokat hajtson végre a levegőben. Egészen komoly közönség gyűlt össze, hogy nézze, de sajnos nem sokkal azután, hogy vadászgépekkel üldözőbe vették, egy mutatvány közben lezuhant.

A BuzzFeed nyilvánosságra hozta a szerelő és a légiirányítás közti beszélgetés hangfelvételét is, és abból az derül ki, hogy a Rich nevű szerelő öngyilkossági szándékkal lopta el a gépet, azt mondta, sok embernek fog csalódást okozni azzal, amit tesz, és hogy ő egy megtört ember, akinek a fejében nincs minden csavar rendesen a helyén, de ezt mostanáig nem ismerte fel.

Ezután kezdett mutatványokba, majd megkérdezte:

„Szerintetek, ha rendesen leteszem ezt a gépet, az Alaska (a légitársaság) felvesz pilótának. Áh, tuti nem, fehér vagyok.”

A gép nem sokkal ezután a földbe csapódott.

A szerelőt leszámítva senki nem volt a gépen. (BuzzFeed)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.