Egy szerelő ellopott egy repülőt a seattle-i reptérről, hogy trükköket mutasson be, vadászgépekkel üldözték, aztán lezuhant

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy 29 éves légitársasági szerelő péntek este elkötött egy repülőt az amerikai Seattle-Tacoma repülőtérről, hogy mutatványokat hajtson végre a levegőben. Egészen komoly közönség gyűlt össze, hogy nézze, de sajnos nem sokkal azután, hogy vadászgépekkel üldözőbe vették, egy mutatvány közben lezuhant.

A BuzzFeed nyilvánosságra hozta a szerelő és a légiirányítás közti beszélgetés hangfelvételét is, és abból az derül ki, hogy a Rich nevű szerelő öngyilkossági szándékkal lopta el a gépet, azt mondta, sok embernek fog csalódást okozni azzal, amit tesz, és hogy ő egy megtört ember, akinek a fejében nincs minden csavar rendesen a helyén, de ezt mostanáig nem ismerte fel.

Ezután kezdett mutatványokba, majd megkérdezte:

„Szerintetek, ha rendesen leteszem ezt a gépet, az Alaska (a légitársaság) felvesz pilótának. Áh, tuti nem, fehér vagyok.”

A gép nem sokkal ezután a földbe csapódott.

A szerelőt leszámítva senki nem volt a gépen. (BuzzFeed)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.