És itt is megvan a kétharmad: a 2rule-t viselő NB1-es csapatok eddig elveszítették meccseik kétharmadát

Felcsút–Debrecen az első fordulóban. A 2rule-mezben (középen) Radó András próbálja kicselezni Tőzsért.Fotó: Bodnár Boglárka/MTI/MTVA

Erre egy számmisztikára fogékony magyarfutballrajongó olvasó hívta fel a figyelmünket. Az eddigi négy bajnoki fordulóban összesen tíz olyan mérkőzés volt, amelyen pályára lépett legalább egy 2rule-mezt viselő csapat, tehát a Felcsút, a Haladás vagy a DVTK. A tízből hét meccsen a 2rule-os csapat volt a vesztes. Egyetlen 2rule-győzelem született, de üröm az örömben, hogy 2rule-os csapat ellen! (Haladás–Felcsút 2:1)

A teljes meccslista (kiemelve a 2rule-csapatok): 

4. forduló
HaladásFelcsút 2:1
MTK–DVTK 1:0

3. forduló
Felcsút–MTK 1:2
Debrecen–DVTK 2:0
Ferencváros–Haladás 3:1

2. forduló
DVTKFelcsút 2:2
Haladás–Újpest 2:2

1. forduló
Felcsút–Debrecen 0:1
Honvéd–Haladás 3:2
Ferencváros–DVTK 4:1

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.