És itt is megvan a kétharmad: a 2rule-t viselő NB1-es csapatok eddig elveszítették meccseik kétharmadát

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Felcsút–Debrecen az első fordulóban. A 2rule-mezben (középen) Radó András próbálja kicselezni Tőzsért.Fotó: Bodnár Boglárka/MTI/MTVA

Erre egy számmisztikára fogékony magyarfutballrajongó olvasó hívta fel a figyelmünket. Az eddigi négy bajnoki fordulóban összesen tíz olyan mérkőzés volt, amelyen pályára lépett legalább egy 2rule-mezt viselő csapat, tehát a Felcsút, a Haladás vagy a DVTK. A tízből hét meccsen a 2rule-os csapat volt a vesztes. Egyetlen 2rule-győzelem született, de üröm az örömben, hogy 2rule-os csapat ellen! (Haladás–Felcsút 2:1)

A teljes meccslista (kiemelve a 2rule-csapatok): 

4. forduló
HaladásFelcsút 2:1
MTK–DVTK 1:0

3. forduló
Felcsút–MTK 1:2
Debrecen–DVTK 2:0
Ferencváros–Haladás 3:1

2. forduló
DVTKFelcsút 2:2
Haladás–Újpest 2:2

1. forduló
Felcsút–Debrecen 0:1
Honvéd–Haladás 3:2
Ferencváros–DVTK 4:1

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.