Megkérdeztük a nyugat-európaiakat, szívesen látnák-e Európa élén a kontinens vezetésére bejelentkező Orbánt

fesztivál
2018 augusztus 11., 16:56
comments 324
  • Orbán Viktor a tusnádfürdői beszédében gyakorlatilag bejelentkezett Európa vezetésére. De vajon mit szól ehhez Európa?
  • Szerencsére éppen itt van. A Szigeten több tízezer nyugat-európai turista vendégeskedik, úgyhogy el tudtuk végezni közöttük az Európai Konzultációt.
  • A miniszterelnöknek többek között olyan vetélytársakat kellett legyőznie, mint Boldog István és Csöbör Katalin fideszes politikusok, Fluor Tomi rapper, Esterházy Péter néhai író vagy Lévai Anikó háziasszony.
  • Sajnos úgy tűnik, az európai fiatalok még nem teljesen készültek fel az Európai Együttműködés Rendszerére.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt