Megkérdeztük a nyugat-európaiakat, szívesen látnák-e Európa élén a kontinens vezetésére bejelentkező Orbánt

  • Orbán Viktor a tusnádfürdői beszédében gyakorlatilag bejelentkezett Európa vezetésére. De vajon mit szól ehhez Európa?
  • Szerencsére éppen itt van. A Szigeten több tízezer nyugat-európai turista vendégeskedik, úgyhogy el tudtuk végezni közöttük az Európai Konzultációt.
  • A miniszterelnöknek többek között olyan vetélytársakat kellett legyőznie, mint Boldog István és Csöbör Katalin fideszes politikusok, Fluor Tomi rapper, Esterházy Péter néhai író vagy Lévai Anikó háziasszony.
  • Sajnos úgy tűnik, az európai fiatalok még nem teljesen készültek fel az Európai Együttműködés Rendszerére.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.