Megkérdeztük a nyugat-európaiakat, szívesen látnák-e Európa élén a kontinens vezetésére bejelentkező Orbánt

  • Orbán Viktor a tusnádfürdői beszédében gyakorlatilag bejelentkezett Európa vezetésére. De vajon mit szól ehhez Európa?
  • Szerencsére éppen itt van. A Szigeten több tízezer nyugat-európai turista vendégeskedik, úgyhogy el tudtuk végezni közöttük az Európai Konzultációt.
  • A miniszterelnöknek többek között olyan vetélytársakat kellett legyőznie, mint Boldog István és Csöbör Katalin fideszes politikusok, Fluor Tomi rapper, Esterházy Péter néhai író vagy Lévai Anikó háziasszony.
  • Sajnos úgy tűnik, az európai fiatalok még nem teljesen készültek fel az Európai Együttműködés Rendszerére.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.