Trump-rajongók egy csomó Trump-csillagot ragasztottak a hollywoodi hírességek sétányára

Július végén már másodszorra rongálták meg Donald Trump csillagát a hollywoodi hírességek sétányán. Ezúttal csákánnyal verték darabokra.

Korábban elkerítették az elnök csillagát, így tiltakozva a mexikói határra építendő fal ellen.Fotó: MARK RALSTON/AFP

A csillagot csákánnyal verték darabokra.

Az elnök néhány rajongója azonban ezt nem hagyta annyiban, és 1000 dollárért Trump csillagát mintázó matricákat vettek, amiket csütörtök éjjel építőmunkásnak öltözve leragasztottak a sétányon, leginkább Trump kritikusainak csillagai közelébe. A kb. 30 leragasztott csillagból is sok került például Jimmy Kimmel vagy Ron Reiner csillagai köré.

Az akciót egy The Faction nevű, önmagát PC-ellenesnek (bármit is jelentsen az ebben a formában) állító csoport vállalta magára. A Twitteren megjelent üzeneteikben azt mondták, hogy tettükkel „a kényelmetlen igazságot mutatják meg a libbantaknak”.

A matricák jelentős részét közterület-fenntartók és közeli üzlettulajdonosok hamar felszedték. (Vice)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.