A fideszes Mészáros László lett Felcsút polgármestere

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Fotó: botost/444.hu

A Fidesz-KDNP jelöltjét, Mészáros László Istvánt választották polgármesterré a Fejér megyei Felcsúton vasárnap tartott időközi polgármester-választáson - közölte a település jegyzője az MTI-vel. 

Sisa András elmondása szerint az 1509 szavazásra jogosult választópolgárból 615-en vettek részt a szavazáson, a jelöltekre 601 érvényes és 14 érvénytelen szavazat érkezett. 

A Fidesz-KDNP jelöltje, Mészáros László István 535 szavazatot kapott, a független Mészáros László Jánosra 66-an voksoltak. Felcsúton azért tartottak időközi polgármester-választást, mert a település polgármestere, Mészáros Lőrinc áprilisban lemondott tisztségéről.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.