Alig kilenc és fél perccel kapott ki a győztestől a maratoni versenyben Csere Gáspár az Eb-n

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

2:19:21 másodperc alatt futotta le a maratoni távot a berlini atlétikai Európa-bajnokságon Csere Gáspár, így a 2:09:51-es Európa-bajnoki rekordot futó, címlapképünkön látható belga Koen Naerttől alig kilenc és fél perccel elmaradva a 29. helyen végzett.

A nők versenyében Gyurkó Fanni 2:47:20-as időeredménnyel a 40. helyen végzett, a győztes fehérorosz versenyző, Volha Mazuronak 2:26:22 alatt teljesítette a távot.

Berlinben amúgy sokkal kellemesebb az idő, mint nálunk, de a 24 fok, amiben futniuk kellett a maratonistáknak, nem igazán kedvező, ennél bő tíz fokkal hűvösebb idő lenne ideális nekik. (Via MTI)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.