Elég rossz helyet választott a bujkálásra egy francia cserbenhagyó

A létező legalkalmatlanabb helyen próbált elrejtőzni cserbenhagyásos balesete után egy francia sofőr, akinek a hírek szerint még jogosítványa sincs. Pénteken okozott balesetet a Périphérique körgyűrűn, majd a baleset helyszínét elhagyva átmászott egy több méter magas kerítésen.

Valószínűleg fogalma se volt róla, hogy a magas fallal a francia hírszerzés, a DGSE központját védik, vagyis sikerült egész Franciaország egyik legvédettebb objektumába bemenekülnie a rendőrök elől.

Mondanom se kell, ez nem jött be, pillanatokon belül elfogták.

A DGSE párizsi központja a Google Street View-n. Ide mászott be a rendőrök elől menekülő cserbenhagyó.Fotó: Google Street View

A DGSE központja nagyon komolyan védett létesítmény, még a Google Street View-n is csak elhomályosított képek vannak az objektumról. (Via The Guardian)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.