Elég rossz helyet választott a bujkálásra egy francia cserbenhagyó

A létező legalkalmatlanabb helyen próbált elrejtőzni cserbenhagyásos balesete után egy francia sofőr, akinek a hírek szerint még jogosítványa sincs. Pénteken okozott balesetet a Périphérique körgyűrűn, majd a baleset helyszínét elhagyva átmászott egy több méter magas kerítésen.

Valószínűleg fogalma se volt róla, hogy a magas fallal a francia hírszerzés, a DGSE központját védik, vagyis sikerült egész Franciaország egyik legvédettebb objektumába bemenekülnie a rendőrök elől.

Mondanom se kell, ez nem jött be, pillanatokon belül elfogták.

A DGSE párizsi központja a Google Street View-n. Ide mászott be a rendőrök elől menekülő cserbenhagyó.Fotó: Google Street View

A DGSE központja nagyon komolyan védett létesítmény, még a Google Street View-n is csak elhomályosított képek vannak az objektumról. (Via The Guardian)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.