Elég rossz helyet választott a bujkálásra egy francia cserbenhagyó

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A létező legalkalmatlanabb helyen próbált elrejtőzni cserbenhagyásos balesete után egy francia sofőr, akinek a hírek szerint még jogosítványa sincs. Pénteken okozott balesetet a Périphérique körgyűrűn, majd a baleset helyszínét elhagyva átmászott egy több méter magas kerítésen.

Valószínűleg fogalma se volt róla, hogy a magas fallal a francia hírszerzés, a DGSE központját védik, vagyis sikerült egész Franciaország egyik legvédettebb objektumába bemenekülnie a rendőrök elől.

Mondanom se kell, ez nem jött be, pillanatokon belül elfogták.

A DGSE párizsi központja a Google Street View-n. Ide mászott be a rendőrök elől menekülő cserbenhagyó.Fotó: Google Street View

A DGSE központja nagyon komolyan védett létesítmény, még a Google Street View-n is csak elhomályosított képek vannak az objektumról. (Via The Guardian)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.