Elég rossz helyet választott a bujkálásra egy francia cserbenhagyó

A létező legalkalmatlanabb helyen próbált elrejtőzni cserbenhagyásos balesete után egy francia sofőr, akinek a hírek szerint még jogosítványa sincs. Pénteken okozott balesetet a Périphérique körgyűrűn, majd a baleset helyszínét elhagyva átmászott egy több méter magas kerítésen.

Valószínűleg fogalma se volt róla, hogy a magas fallal a francia hírszerzés, a DGSE központját védik, vagyis sikerült egész Franciaország egyik legvédettebb objektumába bemenekülnie a rendőrök elől.

Mondanom se kell, ez nem jött be, pillanatokon belül elfogták.

A DGSE párizsi központja a Google Street View-n. Ide mászott be a rendőrök elől menekülő cserbenhagyó.Fotó: Google Street View

A DGSE központja nagyon komolyan védett létesítmény, még a Google Street View-n is csak elhomályosított képek vannak az objektumról. (Via The Guardian)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.