Hét kilométeren át torlódik a kocsisor Budapest felé az M7-esen

Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

Baleset miatt torlódik az M7-es forgalma Kőszárhegynél a főváros felé - írja az MTI. 

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint két autó ütközött össsze fél három körül az autópálya 73-as kilométerkövénél, a műszaki mentés és helyszíni szemle miatt pedig a forgalom csak a leállósávban tud haladni. 

Jelenleg hét kilométeres torlódás alakult ki az ütközés miatt, de az intenzív vasárnap délutáni balatoni forgalom miatt lehet ez még hosszabb is, úgyhogy aki teheti, keressen kerülőutat a főváros felé. 

A szóvivő kerülőútnak Balatonvilágos és Székesfehérvár közt a 7-es főutat javasolta.

Frissítés (17.01): Időközben a rendőrök feloldották az útlezárást Kőszárhegy térségében, az autópálya Budapest felé vezető oldala újra teljes szélességében járható.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.