Jogvédőként folytatja a cigányozó-buzizó volt érpataki polgármester, Orosz Mihály Zoltán

Váratlan karrierhírről értesültünk a Facebookon: a kirekesztő és erősen fasisztoid polgármesteri ténykedésével ismertté vált érpataki modell megalkotója, Orosz Mihály Zoltán - miután márciusban elbukta a polgármesteri széket - sikeres vizsgát tett „Európa legnagyobb jogvédelmi cégénél” (?) „JOGSZERVÍZ TANÁCSADÓ” munkakörben. Én nem tudom az pontosan mi, de a lényeg, hogy 

Orosz jogvédelmi tanácsadói tevékenységet folytat majd közlekedési és családi jogvédelem jogterületeken.

Oroszról az a legkevesebb, hogy egyik kedvenc hobbija őrjöngeni a budapesti Pride-felvonulásokon, vagy hogy kutyakínzásban vett részt, az ő városvezetési modellje tényleg arról szólt, 

hogyan kell a legaljasabb eszközökkel megfélemlíteni és szétverni egy helyi közösséget azáltal, hogy jókra és rosszakra osztja fel a benne élőket, 

a rosszakat pedig üldözik, megalázzák, miközben a városvezetés  karlendítések közt tiszteleg military egyenruhában a Wehrmacht és a Waffen SS áldozatai előtt. 

Az izraeli-holland Benny Brunner, és a német riporter, Keno Verseck dokumentumfilmjéből kiderül, hogy városvezetőként Orosz egyik missziója volt elüldözni a jogvédő TASZ munkatársát a településről, amiért a helyi elesettek jogait védte. Rendszer készült abból is, hogy a rossz családoktól elszakították a gyerekeket:

2010 és 2011 között 27-28 érpataki gyereket vettek el a családjától, ami ott a kiskorú népesség 10 százalékát jelenti. 

A volt érpataki polgármester „családpolitikájáról” 2014-ben készítettünk rövidfilmet: 

Orosz Mihály Zoltán mostantól jogvédelmi tanácsadói tevékenységet folytat családi jogvédelem jogterületen.  

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.