Rasovszky Kristóf 25 kilométeren aranyat nyert a nyíltvízi úszók Európa-bajnokságán

Fotó: Rasovszky Kristóf FB

„Rasovszky Kristóf aranyérmet szerzett 25 kilométeren a nyíltvízi úszók Glasgow-ban rendezett Európa-bajnokságának vasárnapi zárónapján” - írja vasárnap délutáni jelentésében az MTI. A tudósítás szerint a 21 éves úszó nagyot hajrázva, közel öt órás (4:57:53.5 !!!!!) úszás után csapott elsőként célba. 

A magyar sportoló bő egy másodperccel előzte meg a második orosz Kiril Beljajevet. 

Raskovszky, a Balaton Úszó Klub sportolója egy aranyat már nyert az Európa-bajnokságon, amikor szerdán 5 kilométeren elsőként ért célba. 

10 kilométeren a magyar úszó ezüstérmet szerzett, de kevésen múlt a triplázás: hihetetlen, de a 10 kilométeres távon célfotóval dőlt el az aranyérem sorsa.

A magyar úszó történelmi sikert ért el, ugyanis ő az első nyíltvízi úszó, aki Európa-bajnokságon mindhárom távon a dobogóra állhatott. 

Ugyanebben a versenyszámban Székelyi Dániel 5:03:34.6 órával 14. lett.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.