A három legfontosabb kép a Szigetről

Ha nem posztolod, ott sem voltál!

Hatványozottan igaz ez minden olyan, egész generációk sorsát meghatározó nagyszabású eseményre, mint a Sziget Fesztivál. Ez az a három kötelező fénykép, ami nélkül nem érdemes hazamenni a Hajógyári-szigetről.

1. K-híd

Tavasszal még Oroszország volt a túloldalán, ma már csillámsminkben úszó buli-kánaán. A fesztivál bejárata előtt készített szelfi annyira alap, hogy csak azok nem készítettek ilyet, akik végig hajóval jártak a Szigetre.

2. Sziget-betűk

Örülhetnek a bulibútor-asztalosok, a fesztiválra, ahova minden nap tízezrek zarándokolnak ki, óriási betűkre van szükség, hogy mindenki elférjen előtte. Szerencsére nem spóroltak semmivel.

3. H&M hinta

Nem lehet teljes egy profil sem a H&M játszóterén készült fotók nélkül. Ugyan volt itt insta-csúszda és insta-homokozó is, de a legnagyobb sor az insta-medencében lógó insta-hinta előtt állt.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.