A három legfontosabb kép a Szigetről

Ha nem posztolod, ott sem voltál!

Hatványozottan igaz ez minden olyan, egész generációk sorsát meghatározó nagyszabású eseményre, mint a Sziget Fesztivál. Ez az a három kötelező fénykép, ami nélkül nem érdemes hazamenni a Hajógyári-szigetről.

1. K-híd

Tavasszal még Oroszország volt a túloldalán, ma már csillámsminkben úszó buli-kánaán. A fesztivál bejárata előtt készített szelfi annyira alap, hogy csak azok nem készítettek ilyet, akik végig hajóval jártak a Szigetre.

2. Sziget-betűk

Örülhetnek a bulibútor-asztalosok, a fesztiválra, ahova minden nap tízezrek zarándokolnak ki, óriási betűkre van szükség, hogy mindenki elférjen előtte. Szerencsére nem spóroltak semmivel.

3. H&M hinta

Nem lehet teljes egy profil sem a H&M játszóterén készült fotók nélkül. Ugyan volt itt insta-csúszda és insta-homokozó is, de a legnagyobb sor az insta-medencében lógó insta-hinta előtt állt.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.