A három legfontosabb kép a Szigetről

fesztivál
2018 augusztus 13., 15:18
comments 119

Ha nem posztolod, ott sem voltál!

Hatványozottan igaz ez minden olyan, egész generációk sorsát meghatározó nagyszabású eseményre, mint a Sziget Fesztivál. Ez az a három kötelező fénykép, ami nélkül nem érdemes hazamenni a Hajógyári-szigetről.

1. K-híd

Tavasszal még Oroszország volt a túloldalán, ma már csillámsminkben úszó buli-kánaán. A fesztivál bejárata előtt készített szelfi annyira alap, hogy csak azok nem készítettek ilyet, akik végig hajóval jártak a Szigetre.

2. Sziget-betűk

Örülhetnek a bulibútor-asztalosok, a fesztiválra, ahova minden nap tízezrek zarándokolnak ki, óriási betűkre van szükség, hogy mindenki elférjen előtte. Szerencsére nem spóroltak semmivel.

3. H&M hinta

Nem lehet teljes egy profil sem a H&M játszóterén készült fotók nélkül. Ugyan volt itt insta-csúszda és insta-homokozó is, de a legnagyobb sor az insta-medencében lógó insta-hinta előtt állt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.