A Vico-székházba költözött a 2Rule

gazdaság
2018 augusztus 13., 05:19
comments 132

Augusztus elejére végre saját központot kapott az eddig Mészáros Lőrinc Talentis nevű cégének herceghalmi innovációs központjában irodát bérlő 2Rule, aminek júliusban még csak cégtáblája se volt, nemhogy székháza.

Most már van, a 24.hu értesülései szerint az új magyar sportmárka a "Vico-székházként" ismert, egykor az 1998-ban agyonlőtt médiavállalkozó, Fenyő János tulajdonában levő rózsadombi irodaház felső szintjeit foglalhatta el az elmúlt napokban.

A Vico-székház márciusban került Mészáros Lőrinchez, ah Appeninn Holding részvényei többségének felvásárlása után.

Az Appeninn az elmúlt évtizedben több budai B-kategóriás irodaházat szerzett meg és működtetett, amelyek most a Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt. valamint a Konzum PE Magántőkealap közvetítésével landoltak a felcsúti milliárdos érdekkörében. A felvásárlás idején az Appeninn tulajdonában és üzemeltetésében lévő, összesen 65 ezer négyzetméter alapterületű ingatlanegyüttes értéke meghaladta a 22 milliárd forintot, írja a 24.hu.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.