A Vico-székházba költözött a 2Rule

Augusztus elejére végre saját központot kapott az eddig Mészáros Lőrinc Talentis nevű cégének herceghalmi innovációs központjában irodát bérlő 2Rule, aminek júliusban még csak cégtáblája se volt, nemhogy székháza.

Most már van, a 24.hu értesülései szerint az új magyar sportmárka a "Vico-székházként" ismert, egykor az 1998-ban agyonlőtt médiavállalkozó, Fenyő János tulajdonában levő rózsadombi irodaház felső szintjeit foglalhatta el az elmúlt napokban.

A Vico-székház márciusban került Mészáros Lőrinchez, ah Appeninn Holding részvényei többségének felvásárlása után.

Az Appeninn az elmúlt évtizedben több budai B-kategóriás irodaházat szerzett meg és működtetett, amelyek most a Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt. valamint a Konzum PE Magántőkealap közvetítésével landoltak a felcsúti milliárdos érdekkörében. A felvásárlás idején az Appeninn tulajdonában és üzemeltetésében lévő, összesen 65 ezer négyzetméter alapterületű ingatlanegyüttes értéke meghaladta a 22 milliárd forintot, írja a 24.hu.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.