A Vico-székházba költözött a 2Rule

Augusztus elejére végre saját központot kapott az eddig Mészáros Lőrinc Talentis nevű cégének herceghalmi innovációs központjában irodát bérlő 2Rule, aminek júliusban még csak cégtáblája se volt, nemhogy székháza.

Most már van, a 24.hu értesülései szerint az új magyar sportmárka a "Vico-székházként" ismert, egykor az 1998-ban agyonlőtt médiavállalkozó, Fenyő János tulajdonában levő rózsadombi irodaház felső szintjeit foglalhatta el az elmúlt napokban.

A Vico-székház márciusban került Mészáros Lőrinchez, ah Appeninn Holding részvényei többségének felvásárlása után.

Az Appeninn az elmúlt évtizedben több budai B-kategóriás irodaházat szerzett meg és működtetett, amelyek most a Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt. valamint a Konzum PE Magántőkealap közvetítésével landoltak a felcsúti milliárdos érdekkörében. A felvásárlás idején az Appeninn tulajdonában és üzemeltetésében lévő, összesen 65 ezer négyzetméter alapterületű ingatlanegyüttes értéke meghaladta a 22 milliárd forintot, írja a 24.hu.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.