Idén már másodszor: az összes létező drogteszten fennakadt egy spanyol sofőr

külföld
2018 augusztus 13., 18:55
comments 61

Északkelet-Spanyolországban megállítottak vasárnap egy autót, miután érkezett egy bejelentés, hogy többen is “alkoholos befolyásoltság” alatt szálltak be és hajtottak el vele.

Nos, ez visszafogott minősítés volt, a rendőrök ugyanis, miután megállították az autót, elvégeztek néhány tesztet a sofőrön.

Végül a sofőr minden létező teszten megbukott: kannabisz, amfetamin, metamfetamin, kokain és opia is volt benne. Meg persze tele volt piával is.

A sofőrt 1000 euróra büntetették és 6 büntetőpontot kapott a jogosítványára az ittas vezetés miatt, és újabb ezer eurós büntetést és hat pontos mínuszt kapott a drogfogyasztás miatt is.

Bónusz: februárban ugyanígy fennakadt a drogteszten egy másik spanyol sofőr is Pontevedra közelében. (Euronews)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.