Kunhalmi a genderszakról: Kevesebb a bérem, mert két cicim van és nő vagyok, miért van ez?

Genderszak-ügyben hívták be az ATV-be beszélgetni Kunhalmi Ágnest, az MSZP politikusát, aki úgy döntött, közérthetően magyarázza el, miről szólnak a gendertudományok.

„A gendertudományok azzal foglalkoznak, hogy miért van az még mindig, hogy ugyanolyan diplomát végez ön is, én is, ugyanannyi éve dolgozunk egy adott munkakörben, de énnekem, mert két cicim van és nő vagyok, kevesebb a bérem. Tetszik érteni, hogy mit mondok?”

„Ez szerintem most mindenki megértette”, mondja erre Kárász Róbert. Kunhalmi szerint ezt a kérdést a Fidesz tudatosan mossa össze a szexualitással és a szexuális nemekkel.

Hozzáteszi: ha ezt be lehet tiltani, akkor bármit, és „szerinte be is fognak egy csomó mindent”. (via Index)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.