Megtaláltuk a Sziget titkos wc-buliját

fesztivál
2018 augusztus 13., 07:44
comments 86

Tavaly a Sziget legötletesebb helyszíne – aminek a híre a New York Postig jutott – a titkos budibuli volt, ami minden este 11 után nyitott egy meg nem nevezett helyszínen, és egy Toi-Toion keresztül lehetett elérni. Persze nem így kell elképzelni:

link Forrás

A slágert idén sem hagyták ki a szervezők, a Redditen többen kétségbeesetten(!) kérdezték, hol a buli, amire az egyetlen, rejtélyes válasz annyi volt, hogy:

17.

Innen már csak kérdezősködni kellett, illetve figyelni, melyik vécé az, amelyikből más jön ki, mint aki bement. Annyi a különbség, hogy már nem Toi-Toiból, hanem Yoo!-ból nyílik a Secret Cube, de nagyjából ugyanolyan, mint tavaly. Mondjuk a zene ottjártunkkor nem volt túl meggyőző:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.