Saját gyerekeit hagyta cserben

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Vádat emelt a Győri Járási és Nyomozó Ügyészség az ellen a 39 éves férfi ellen, aki idén márciusban saját gyerekeit hagyta cserben egy közúti baleset után.

A vád szerint a férfi "helytelen sebességválasztása" miatt kisodródott autójával egy kanyarban, és egy kerítést átszakítva a templomkertbe hajtott, végül egy szobornak ütközött Enesén.

Három gyerek utazott vele, kettő a sajátja. A balesetben mindhárman megsérültek, a vádlott 11 éves fiának a keze is eltört. A férfi ennek ellenére nem hívott segítséget, inkább magát szállíttatta el a helyszínről.

A segítségnyújtás elmulasztása miatt akár négy év szabadságvesztésre is ítélhetik. (Via MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.