Index: Jozef Roháč bevallotta a Prisztás-gyilkosságot

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az Index úgy tudja, hogy kedden részletes beismerő vallomást tett a börtönben ülő szlovák Jozef Roháč:

ő ölte meg 1996-ban Prisztás Józsefet.

Nem pedig Hatvani István, akit két éve jogerősen elítélt a bíróság ezügyben. A lap úgy tudja, hogy már többször jelezte Roháč, hogy vallomást kívánt tenni, a Nemzeti Nyomozóiroda végül ma hallgatta meg. A szlovák bűnöző ügyvédje, dr. Fülöp Tamás az Indexnek elmondta, 

Prisztás kivégzésére  az orosz-ukrán maffiától érkezett megbízás. 

Ami megint csak érdekes fejlemény, hiszen a Prisztás-gyilkosság felbújtójaként korábban elítélték Portik Tamást. Rohác azt is jelezte vallomásában, hogy a bírósági ítéletek illetve az eljárások „csupán féligazságokat” állapítottak meg a Fenyő-gyilkosság és az Aranykéz utcai robbantás ügyében. (Rohácot tartják mindkét merénylet elkövetőjének.)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.