Mandzukic lemondta a válogatottságot

sport
2018 augusztus 14., 15:12
comments 12

Instagram-oldalán jelentette be kedden Mario Mandzukic, hogy 11 év után lemondja a válogatottságot. A Juventus 32 éves csatára 2007 óta 89-szer lépett pályára a horvát nemzeti mezben, 33 gólt szerzett. 

"Az ezüstérem új energiával töltött fel, és megkönnyítette számomra ezt a lehetetlen döntést. Valóra váltottuk az álmaikat, történelmi sikert arattunk, és éreztük a szurkolóink hihetetlen szeretetét. Ez az egy hónap, valamint a hazatérésünk pályafutásom legfontosabb emléke marad,"

írta. A játékos köszönet mondott minden edzőjéne, a szakmai stáb tagjainak, a csapattársainak és a szurkolóknak, akik az elmúlt években mindig mögötte álltak.

link Forrás

(via NSO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.