Panaszt tett a brit nagymama: túl sok volt a spanyol a spanyol tengerparti szállodában

ÉLET
2018 augusztus 14., 11:40

A brit sajtó mókásabbik fele a 81 éves Freda Jackson szívfacsaró történetével van elfoglalva, akit utazási irodája nem tájékoztatott arról, hogy a benidormi hotel, ahova szobát foglalt, Spanyolországban van, és ott spanyolok is vannak. 

Freda teljesen összeomlott kéthetes vakációja végére, annyira meggyűlölte a spanyolokat, és a nyarlás költségeinek megtérítését várja a szervező cégtől. A nyugdíjas asszony egy barátjával szállt meg a Poseidon Playa tengerparti szállodájában, de pihenés helyett ipari mennyiségű spanyollal volt kénytelen eltölteni szabadságát. 

link Forrás

Panaszában Freda megjegyzi, hogy a szálloda tele volt idegesítő helyi spanyolokkal, egy különösen undok példány majdnem felborította, és még csak elnézést sem kért utána, de még a szállodai programok is mind spanyolok voltak. Még sosem reklamált vakáció miatt, írta a panaszában Freda, most viszont értetlenül állt azelőtt, 

miért nem képesek a spanyolok valahol máshol nyaralni, mit keresnek még ilyenkor is Spanyolországban? 

Egy éves spórolt nyugdíj ment rá az utazásra, nem csoda, ha Fredánál a két hét végére összetört a mécses. 

Spanyolországban élősködő spanyolok a Poseidon Playa Benidorm medencéjében
photo_camera Spanyolországban élősködő spanyolok a Poseidon Playa Benidorm medencéjében Fotó: Poseidon Playa Benidorm FB

A teljes képhez hozzátartozik, hogy a Thomas Cook iroda a repülőjegyüket is utolsó pillanatban módosította, ráadásul kérésük ellenére első nap magasemeleti szobában kaptak csak helyet, miközben spanyolok voltak ott is, ameddig csak a szem ellát. 

Fredát végül egy erős 500 fontos üdülési csekkel kárpótolta az iroda. (Independent / Mirror / Lancashire Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.