Panaszt tett a brit nagymama: túl sok volt a spanyol a spanyol tengerparti szállodában

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A brit sajtó mókásabbik fele a 81 éves Freda Jackson szívfacsaró történetével van elfoglalva, akit utazási irodája nem tájékoztatott arról, hogy a benidormi hotel, ahova szobát foglalt, Spanyolországban van, és ott spanyolok is vannak. 

Freda teljesen összeomlott kéthetes vakációja végére, annyira meggyűlölte a spanyolokat, és a nyarlás költségeinek megtérítését várja a szervező cégtől. A nyugdíjas asszony egy barátjával szállt meg a Poseidon Playa tengerparti szállodájában, de pihenés helyett ipari mennyiségű spanyollal volt kénytelen eltölteni szabadságát. 

Panaszában Freda megjegyzi, hogy a szálloda tele volt idegesítő helyi spanyolokkal, egy különösen undok példány majdnem felborította, és még csak elnézést sem kért utána, de még a szállodai programok is mind spanyolok voltak. Még sosem reklamált vakáció miatt, írta a panaszában Freda, most viszont értetlenül állt azelőtt, 

miért nem képesek a spanyolok valahol máshol nyaralni, mit keresnek még ilyenkor is Spanyolországban? 

Egy éves spórolt nyugdíj ment rá az utazásra, nem csoda, ha Fredánál a két hét végére összetört a mécses. 

Spanyolországban élősködő spanyolok a Poseidon Playa Benidorm medencéjébenFotó: Poseidon Playa Benidorm FB

A teljes képhez hozzátartozik, hogy a Thomas Cook iroda a repülőjegyüket is utolsó pillanatban módosította, ráadásul kérésük ellenére első nap magasemeleti szobában kaptak csak helyet, miközben spanyolok voltak ott is, ameddig csak a szem ellát. 

Fredát végül egy erős 500 fontos üdülési csekkel kárpótolta az iroda. (Independent / Mirror / Lancashire Telegraph)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.