Panaszt tett a brit nagymama: túl sok volt a spanyol a spanyol tengerparti szállodában

2018 augusztus 14., kedd 11:40
227

A brit sajtó mókásabbik fele a 81 éves Freda Jackson szívfacsaró történetével van elfoglalva, akit utazási irodája nem tájékoztatott arról, hogy a benidormi hotel, ahova szobát foglalt, Spanyolországban van, és ott spanyolok is vannak. 

Freda teljesen összeomlott kéthetes vakációja végére, annyira meggyűlölte a spanyolokat, és a nyarlás költségeinek megtérítését várja a szervező cégtől. A nyugdíjas asszony egy barátjával szállt meg a Poseidon Playa tengerparti szállodájában, de pihenés helyett ipari mennyiségű spanyollal volt kénytelen eltölteni szabadságát. 

Panaszában Freda megjegyzi, hogy a szálloda tele volt idegesítő helyi spanyolokkal, egy különösen undok példány majdnem felborította, és még csak elnézést sem kért utána, de még a szállodai programok is mind spanyolok voltak. Még sosem reklamált vakáció miatt, írta a panaszában Freda, most viszont értetlenül állt azelőtt, 

miért nem képesek a spanyolok valahol máshol nyaralni, mit keresnek még ilyenkor is Spanyolországban? 

Egy éves spórolt nyugdíj ment rá az utazásra, nem csoda, ha Fredánál a két hét végére összetört a mécses. 

Spanyolországban élősködő spanyolok a Poseidon Playa Benidorm medencéjében Fotó: Poseidon Playa Benidorm FB

A teljes képhez hozzátartozik, hogy a Thomas Cook iroda a repülőjegyüket is utolsó pillanatban módosította, ráadásul kérésük ellenére első nap magasemeleti szobában kaptak csak helyet, miközben spanyolok voltak ott is, ameddig csak a szem ellát. 

Fredát végül egy erős 500 fontos üdülési csekkel kárpótolta az iroda. (Independent / Mirror / Lancashire Telegraph)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt