A Paks II. Zrt-nél 41 vezető keres havi 2 milliónál többet

41 olyan vezető dolgozik a paksi bővítésért felelős cégnél, aki bruttó 2 millió forintnál többet keres havonta - derül ki az RTL Híradó összesítéséből. A vezetők fizetésére prémiumokkal együtt több mint 1,4 milliárd forintot költenek évente.

Lenkei István, a cég vezérigazgatója havi 4 millió forintot keres 10 százalékos prémiummal, ami évente bruttó 52,8 milliót vihet haza. Ezen felül igazgatósági tagságáért is külön pénzt kap, valamivel több mint bruttó 600 ezer forintot.

A Paks II. Zrt. az RTL kérdéseire azt mondta, azért ilyen magasak a bérek, mert magasan kvalifikált, hozzáértő, szakirányú végzettségű és megfelelő tapasztalattal rendelkező vezetőkre van szükségük.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.