Mesterséges kómában tartják a rabot, akit társa vert meg a pálhalmai börtönben

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Agyi ödéma alakult ki egy zsarolás miatt elítélt 47 éves rabnál, akit egy társa vert meg pálhalmai börtönben. A Blikk szerint  T. Zsolt 4 éves büntetését töltötte, és azon vitatkozott össze a társával, hogy melyikük végezzen el egy munkát a műhelyben. A férfinak betört a koponyacsontja, és most mesterséges kómában tartják, élettársa szerint maradandó károsodást is szenvedhetett. A másik rab ellen súlyos testi sértés miatt indult eljárás. (via 24.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.