Trump szerint a média átvette az ellenzéki pártok szerepét

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

AZ ÁLHÍREKET TERJESZTŐ MÉDIA AZ ELLENZÉKI PÁRT. Ez nagyon rossz a mi Nagyszerű Országunknak... DE NYERÉSRE ÁLLUNK

- ezt írta a Twitteren Donald Trump amerikai elnök. Trump már egy ideje hadakozik az amerikai sajtóval, és egyre több újság foglalkozik azzal, hogy valószínűleg nem lesz jó vége, ha az elnök a sajtót az emberek ellenségének nevezi. Trump most konkrétan arra reagált, hogy csütörtökön több száz újságban jelent meg koordinált szerkesztőségi állásfoglalás az elnök média-ellenes kirohanásairól. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.