Trump szerint a média átvette az ellenzéki pártok szerepét

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

AZ ÁLHÍREKET TERJESZTŐ MÉDIA AZ ELLENZÉKI PÁRT. Ez nagyon rossz a mi Nagyszerű Országunknak... DE NYERÉSRE ÁLLUNK

- ezt írta a Twitteren Donald Trump amerikai elnök. Trump már egy ideje hadakozik az amerikai sajtóval, és egyre több újság foglalkozik azzal, hogy valószínűleg nem lesz jó vége, ha az elnök a sajtót az emberek ellenségének nevezi. Trump most konkrétan arra reagált, hogy csütörtökön több száz újságban jelent meg koordinált szerkesztőségi állásfoglalás az elnök média-ellenes kirohanásairól. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.