Belerokkant a Sziget végébe a reptéri busz

Budapest
2018 augusztus 17., 09:41
comments 181

Már a Deák téri végállomáson se fértek fel az emberek csütörtök délután ötkor a reptéri buszjáratra, írja Facebookoldalán a Közlekedő Tömeg. Beszámolójuk szerint a buszok csordulásig tömötten futottak be következő megállójukba is, így a Kálvin téren is százával maradtak pórul járt turisták.

link Forrás

A reptéri busz egyik sajátossága, hogy napszaktól, évszaktól, szezontól függetlenül mindig, minden körülmények között csak húsz percenként indul - és ez már idén májusi fejlesztés, előtte még ritkábban közlekedett. A Közlekedő Tömeg szerint enyhíthetne a torlódáson, ha a járatokat tíz percenként indítanák. A buszra 900 forintba kerül a jegy, vagyis szerintük még így is nyereséges lenne az üzemeltetése.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.