Belerokkant a Sziget végébe a reptéri busz

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Már a Deák téri végállomáson se fértek fel az emberek csütörtök délután ötkor a reptéri buszjáratra, írja Facebookoldalán a Közlekedő Tömeg. Beszámolójuk szerint a buszok csordulásig tömötten futottak be következő megállójukba is, így a Kálvin téren is százával maradtak pórul járt turisták.

A reptéri busz egyik sajátossága, hogy napszaktól, évszaktól, szezontól függetlenül mindig, minden körülmények között csak húsz percenként indul - és ez már idén májusi fejlesztés, előtte még ritkábban közlekedett. A Közlekedő Tömeg szerint enyhíthetne a torlódáson, ha a járatokat tíz percenként indítanák. A buszra 900 forintba kerül a jegy, vagyis szerintük még így is nyereséges lenne az üzemeltetése.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.