Éjjeli Őrség néven alapít pártot a Migration Aid

2018 augusztus 17., péntek 8:45
171

Július végén fogadta el a parlament a Stop Soros törvénycsomagot, melynek értelmében 25 százalékos bevándorlási különadót kell fizetnie a bevándorlást segítő szervezeteknek. Az indoklás az volt, hogy „a kormány minden lehetséges eszközzel szeretné megvédeni Magyarországot az illegális migrációtól”. 

A menekülteket segítő Migration Aidet a kormányközeli média folyamatosan támadja, Soros-szervezetnek nevezik, és nemrégiben a Black Cube is elismerte, hogy kutakodtak utánuk, bár állítják, a megbízásnak semmi köze a politikához. A 

A szervezet a Facebookon tett közzé egy bejegyzés, melyben azt írják, a bevándorlási adó ellehetetlenítené őket, ezért Éjjeli Őrség néven párttá alakulnak, ezt hivatalosan augusztus 20-án jelentik be. 

„Elképesztő, de 2018-ban egy EU-s országban pártot kell alapítani ahhoz, ha civilek emberségből segíteni akarnak rászoruló menekült embertársaikon. Ha pedig már úgy alakult, hogy ez maradt az utolsó jogi opció a segítésre, kiterjesztjük a tevékenységeinket és más területeken is felvesszük a kesztyűt a kormány által terjesztett sötétséggel szemben” 

- írják.

Az elnevezés feltehetően a Trónok harca seregére utal, az Éjjeli őrség a vadaktól és ms szörnyektől védi a birodalom lakóit.


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt