Ilyen a világon nincs: le kellett cserélni a debreceni játékost, mert gyűrűben futott ki a pályára, és nem tudták lehúzni az ujjáról

futball
2018 augusztus 17., 18:45
comments 217

Kisebb konzílium gyűlt össze az ötödik fordulót nyitó Debrecen -  MTK rangadó első perceiben a hazai kispadnál, miután a játékvezető szólt a hazaiak játékosának, a szlovák Erik Cikosnak, hogy 

húzza már le az ujjáról a gyűrűt, mert azt még a BLASZ-ban is illene tudni, hogy ékszerben nincs foci. 

Debrecenben úgy tűnik nem ismerik a szabályokat, és hagyták gyűrűben kifutni a gyepre a játékost, hogy aztán a kezdőrúgás előtt az orvosi stáb azon szerencsétlenkedjen, hogyan lehetne leoperálni az ékszert az gyűrűsujjról. Még egy gézszövetet is megpróbáltak keresztülhúzni az ékszer alatt, hátha azzal sikerül kilazítani, de hiába, és mivel percekig húzódott a műtét, nem maradt más választás, mint a csere - a kezdősípszó előtt.

A védő helyére be is jött az irányító középpályás Kusnyír Erik, így a gyűrűzéssel a taktikai hadrendet is sikerült kicsit újraszabni. Egy szó: profizmus! 

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.