Ilyen a világon nincs: le kellett cserélni a debreceni játékost, mert gyűrűben futott ki a pályára, és nem tudták lehúzni az ujjáról

2018 augusztus 17., péntek 18:45
227

Kisebb konzílium gyűlt össze az ötödik fordulót nyitó Debrecen -  MTK rangadó első perceiben a hazai kispadnál, miután a játékvezető szólt a hazaiak játékosának, a szlovák Erik Cikosnak, hogy 

húzza már le az ujjáról a gyűrűt, mert azt még a BLASZ-ban is illene tudni, hogy ékszerben nincs foci. 

Debrecenben úgy tűnik nem ismerik a szabályokat, és hagyták gyűrűben kifutni a gyepre a játékost, hogy aztán a kezdőrúgás előtt az orvosi stáb azon szerencsétlenkedjen, hogyan lehetne leoperálni az ékszert az gyűrűsujjról. Még egy gézszövetet is megpróbáltak keresztülhúzni az ékszer alatt, hátha azzal sikerül kilazítani, de hiába, és mivel percekig húzódott a műtét, nem maradt más választás, mint a csere - a kezdősípszó előtt.

A védő helyére be is jött az irányító középpályás Kusnyír Erik, így a gyűrűzéssel a taktikai hadrendet is sikerült kicsit újraszabni. Egy szó: profizmus! 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt