Nem lesz bulvártévé az ATV, de Jakupcsek Gabriella kapott náluk egy magazinműsort

Média
2018 augusztus 17., 09:29

Az ATV markáns közéleti profiljának megtartását és egy új, szórakoztató műsorokat és sorozatokat sugárzó csatorna indítását tervezi a csatorna vezérigazgatója, Németh S. Szilárd - olvasható a csatorna közleményében, melyben a vezérigazgatóval készült interjúból idéznek.

Kiderül, Kálmán Olga nem tér vissza a csatornához, Németh S. Szilárd azt mondta, a műsorvezető 2016-os távozása után „a tévé vezetésének új megoldásokat kellett keresnie. Rónai Egon kiválóan vezeti az Egyenes beszédet, ráadásul elkezdtünk építeni saját arcokat, így nálunk dolgozik Krug Emília, aki mára a legjobb hírháttér-műsorvezetők egyike lett Magyarországon”.

A csatorna a választások előtt rengeteg kritikát kapott, a 444.hu-n egyenesen azt írtuk, bulvártévét csinálnak belőle.

Erre reagálva a vezérigazgató azt mondta, az ATV szerinte ma közéletibb tévé, mint valaha volt.

Rögtön ezután kiderült, ősztől indul napi magazinműsor indul Jakupcsek Gabriellával. Németh S. Szilárd úgy fogalmazott, „egy ideje kiadó az ATV-n „az est háziasszonya” szerep, most ezt Jakupcsek Gabriellával betöltjük”.

Kiderül továbbá, hogy az ATV lett a magyarországi partnere valamelyik nagy hírcsatornának, de hivatalo bejelentés még nincs, illetve hogy a csatorna azt tervezi, a közeljövőben új csatornát indítanak, így lesz egy olyan tévéjük, amin főleg hírműsorok mennek, meg egy olyan, amin szórakoztató műsorok és sorozatok.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.