Nem lesz bulvártévé az ATV, de Jakupcsek Gabriella kapott náluk egy magazinműsort

Az ATV markáns közéleti profiljának megtartását és egy új, szórakoztató műsorokat és sorozatokat sugárzó csatorna indítását tervezi a csatorna vezérigazgatója, Németh S. Szilárd - olvasható a csatorna közleményében, melyben a vezérigazgatóval készült interjúból idéznek.

Kiderül, Kálmán Olga nem tér vissza a csatornához, Németh S. Szilárd azt mondta, a műsorvezető 2016-os távozása után „a tévé vezetésének új megoldásokat kellett keresnie. Rónai Egon kiválóan vezeti az Egyenes beszédet, ráadásul elkezdtünk építeni saját arcokat, így nálunk dolgozik Krug Emília, aki mára a legjobb hírháttér-műsorvezetők egyike lett Magyarországon”.

A csatorna a választások előtt rengeteg kritikát kapott, a 444.hu-n egyenesen azt írtuk, bulvártévét csinálnak belőle.

Erre reagálva a vezérigazgató azt mondta, az ATV szerinte ma közéletibb tévé, mint valaha volt. 

Rögtön ezután kiderült, ősztől indul napi magazinműsor indul Jakupcsek Gabriellával. Németh S. Szilárd úgy fogalmazott, „egy ideje kiadó az ATV-n „az est háziasszonya” szerep, most ezt Jakupcsek Gabriellával betöltjük”.

Kiderül továbbá, hogy az ATV lett a magyarországi partnere valamelyik nagy hírcsatornának, de hivatalo bejelentés még nincs, illetve hogy a csatorna azt tervezi, a közeljövőben új csatornát indítanak, így lesz egy olyan tévéjük, amin főleg hírműsorok mennek, meg egy olyan, amin szórakoztató műsorok és sorozatok.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.