„Ő kérte, hogy lökjem le” - védekezik a lány, aki mélybe taszította, és kis híján megölte barátnőjét

bűnügy
2018 augusztus 17., 16:16
comments 192

Egy hete a 444-en is hírt adtunk arról a washingtoni tinédzserről, Jordan Holgersonról, aki augusztus elején súlyos balesetet szenvedett, miután sokáig nem mert leugrani egy 18 méter magas hídról, pechére viszont ott volt vele barátnője - Taylor Smith -, és taszított rajta egyet.

link Forrás

Az eset a Moulton Falls Regional Park területén történt, 60 kilométerre északra az oregoni Portlandtől.

A videón látszik, hogy Jordan háromig számol, mielőtt barátnője taszít rajta egyet, a lány pedig az East Fork Lewis folyóba zuhan.

A 16 éves lány teljesen összetörte magát: öt bordája eltörött, levegőbuborék került a mellkasába, kilyukadt a tüdeje. Jelenleg kórházban lábadozik.

Az illetékes ügyészség pénteken megerősítette az ABC-nek, hogy Taylor Smith ellen bűncselekmény gyanújával zajlik eljárás az ügyben.

link Forrás

Az ABC megszólaltatta az érintetteket is. Taylor Smith arról beszélt, hogy nagyon megviselte a dolog, biztos volt benne, hogy nem esik baja a barátnőjének, aki szerinte ugrani akart, csak nem mert. Annyit beismert, hogy „nem gondolt a következményekre.”

Az áldozat nem volt ennyire megengedő barátnőjével. Jordan Holgerson azt mondta az NBC-nek, hogy eleinte nem akarta, hogy Taylor bajba sodródjon, de sokat gondolkodott az eseten, és most már nem bánná ha börtönbe menne, hogy átgondolja, mit is tett. Jordan szomorú, mert a balesetre ráment a nyara, a felépülés az év hátralévő részét is bizonyára felemészti majd.

Taylor Smith azt mondta, elfogadja az ítéletet, és megérti, hogy nagy traumát okozott, de rosszul esik neki, hogy eleinte még válaszolt a barátnője az üzenetekre, és elfogadta, hogy nem akarta bántani, később aztán már nem válaszolt az üzeneteire. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.