Répára nőve került elő a tizenkét éve elveszett aranygyűrű

ÉLET
2018 augusztus 17., 15:29
comments 154

Egy répa találta meg egy dél-angliai nő aranygyűrűjét, ami 12 éve tűnt el, és ami miatt a tauntoni család korábban már feltúrta a komplett ház mögötti veteményest. 

A helyi Somerset County Gazzette számolt be róla, hogy Lin Keitch épp a frissen szedett répákat pucolta a vacsorához, amikor ráakadt eltűnt 2006-ban aranygyűrűre, amit 40. születésnapjára kapott Dave-től. 

link Forrás

A gyűrű annak idején sajnos túl szűk volt Lin ujjára, ezért 25 éves lányának ajándékozta, ő viszont rossz gazdának bizonyult, és néhány évvel később elhagyta az ékszert a családi veteményesben. 

A friss répákat Dave ásta ki a kertben, de ő még nem vette észre a gyűrűt, arra csak Lin bukkant rá, miután elkezdte mosni a zöldségeket a konyhában.

„Egy a millióhoz az esély az ilyenre” - mutatta lelkendezve a répáról készült képet a helyi sajtónak, ami aztán bejárta egész Angliát. Keitch-ék szerint nyilvánvaló ami történt: keresztülnőtt a répa a gyűrűn. (Somerset County Gazzette

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.