Répára nőve került elő a tizenkét éve elveszett aranygyűrű

Egy répa találta meg egy dél-angliai nő aranygyűrűjét, ami 12 éve tűnt el, és ami miatt a tauntoni család korábban már feltúrta a komplett ház mögötti veteményest. 

A helyi Somerset County Gazzette számolt be róla, hogy Lin Keitch épp a frissen szedett répákat pucolta a vacsorához, amikor ráakadt eltűnt 2006-ban aranygyűrűre, amit 40. születésnapjára kapott Dave-től. 

A gyűrű annak idején sajnos túl szűk volt Lin ujjára, ezért 25 éves lányának ajándékozta, ő viszont rossz gazdának bizonyult, és néhány évvel később elhagyta az ékszert a családi veteményesben. 

A friss répákat Dave ásta ki a kertben, de ő még nem vette észre a gyűrűt, arra csak Lin bukkant rá, miután elkezdte mosni a zöldségeket a konyhában.

„Egy a millióhoz az esély az ilyenre” - mutatta lelkendezve a répáról készült képet a helyi sajtónak, ami aztán bejárta egész Angliát. Keitch-ék szerint nyilvánvaló ami történt: keresztülnőtt a répa a gyűrűn. (Somerset County Gazzette

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.