Egy kórház intenzív osztályának 16 ápolója egyszerre lett terhes

Az arizonai Mesa városának kórházában az ápolószemélyzet 10 százaléka mehet hamarosan szülési szabadságra. Ez elsőre nem tűnik annyira rendkívüli hírnek, de mégis bejárta a világsajtót, mert mint kiderült, 16 emberről van szó. 

Miután kiderült, hogy ennyire sokan vannak, akik egyszerre terhesek, még egy sajtótájékoztatót is összehívtak, ahol a nők többek között azzal viccelődtek, hogy biztos lehet valami a kórház csapvízében, illetve hogy ezt találták ki arra, hogy közösen mehessenek szabadságra karácsonykor. 

Az első szülést szeptemberre, az utolsót januárra várják. Mint egyikük fogalmazott, sokáig fogalmuk se volt róla, hogy ennyien várnak gyermeket az osztályról, amíg létre nem hoztak egy Facebook-csoportot, ahova aztán sorra léptek be a terhes nők. 

Lesz közös babaváró buli is, utána pedig sorban elkezdenek majd szülési szabadságra menni. (BBC)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.