El kell bontani Felcsútról a Kétfarkú Kutyapárt által felállított - hiánypótló - buszmegállót :((

2018 augusztus 19., vasárnap 16:46
386

A magyar miniszterelnök szűkebb pátriájára, Felcsútra különös kettősség jellemző: miközben Orbán Viktor háza mellett milliárdos stadion magasodik, és hatalmas sportkomplexum, illetve kisvasút épült a településen az elmúlt években, a városi infrastruktúra teljesen le van pattanva.

A járdák görbék, az utak gurbák, buszmegálló pedig alig-alig van a faluban, az adófizetők kénytelenek a repedt betonon vagy a saras árokparton várni a volánt.

A Kétfarkú Kutyapárt ezen a hiányosságon próbált segíteni, amikor önerőből elkészítettek egy fedett buszmegállót a Fő utca 120-as szám előtti buszpadkához. Az építményt aztán kihelyezték a településen.

Előtte

Buszmegálló fedett építmény nélkül Fotó: Google Maps

Most

A Kutyapárt buszmegállója Fotó: MKKP

Utána

Buszmegálló fedett építmény nélkül Fotó: Google Maps

Most azonban kiderült, le kell bontani, mert nem kértek rá engedélyt. Erről a párt hivatalos közleményt kapott a Fejér megyei kormányhivatal Bicskei járási Hivatalától, amely szerint 3 nap van a buszmegálló elbontására.

Ha a párt nem lép, a hivatal saját költségén fogja elbontani az objektumot. Kíváncsi volnék, saját költségen melyik cég és mennyiért kapná meg a bontás feladatát.


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt