El kell bontani Felcsútról a Kétfarkú Kutyapárt által felállított - hiánypótló - buszmegállót :((

POLITIKA
2018 augusztus 19., 16:46
comments 383

A magyar miniszterelnök szűkebb pátriájára, Felcsútra különös kettősség jellemző: miközben Orbán Viktor háza mellett milliárdos stadion magasodik, és hatalmas sportkomplexum, illetve kisvasút épült a településen az elmúlt években, a városi infrastruktúra teljesen le van pattanva.

A járdák görbék, az utak gurbák, buszmegálló pedig alig-alig van a faluban, az adófizetők kénytelenek a repedt betonon vagy a saras árokparton várni a volánt.

A Kétfarkú Kutyapárt ezen a hiányosságon próbált segíteni, amikor önerőből elkészítettek egy fedett buszmegállót a Fő utca 120-as szám előtti buszpadkához. Az építményt aztán kihelyezték a településen.

Előtte

photo_camera Buszmegálló fedett építmény nélkül Fotó: Google Maps

Most

photo_camera A Kutyapárt buszmegállója Fotó: MKKP

Utána

photo_camera Buszmegálló fedett építmény nélkül Fotó: Google Maps

Most azonban kiderült, le kell bontani, mert nem kértek rá engedélyt. Erről a párt hivatalos közleményt kapott a Fejér megyei kormányhivatal Bicskei járási Hivatalától, amely szerint 3 nap van a buszmegálló elbontására.

Ha a párt nem lép, a hivatal saját költségén fogja elbontani az objektumot. Kíváncsi volnék, saját költségen melyik cég és mennyiért kapná meg a bontás feladatát.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.