Már az is kínos lenne, ha valóban 589-en lettek volna Felcsúton a Fidesz-rangadóján, de még ennél is sokkal kevesebben voltak

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Alsóházi rangadót játszott egymással Felcsúton Mészáros Lőrinc csapata Seszták Miklós pixisből kiesett exminiszter gárdájával. 

Az, hogy az NBI-ben rendszeresen több nézőt tüntetnek fel hivatalosan, mint amennyien tényleg kimentek a meccsre, teljesen megszokott. Ezért is volt meghökkentő, hogy Felcsúton a Puskás-Kisvárdán 

a hivatalos, Mészáros Lőrinc lapja, a Nemzeti Sport által kritikátlanul átvett nézőszám szerint is 589-en voltak mindössze. 

Még az MTI is csak 400 nézőt írt. 

Ha ennyit mondanak hivatalosan, akkor büntetően kevesen választhatták valójában tegnap este a Fejér megyei ékeszerdobozt. 

Az Index találta meg a Városok, stadionok, kocsmák posztját, ami szerint 60-an voltak. A gyep pedig tényleg libalegelő lett abban a stadionban, ahol teakonyhára többet költenek, mint egy egész iskola karbantartására. 

Az M4 közvetítése, a Puskás Akadémia és a Kisvárda képei segítségével simán körülnézhetünk. 60-nál azért többen voltak, de a hivatalos adatban szereplő 583 nézőt az számolhatta meg, aki a Kossuth téren a kétmilliót.

A Pancho legnagyobb lelátója:

A folytatás, a kanyar jobbra:

Folytatva a kört:

Kanyarodunk tovább, ez már a Puskás Akadémia-feliratos hosszú lelátóval szembeni oldal eleje:

Még tovább, alakul, mindjárt jön a VIP:

És a szellős VIP, ahol pedig mindig a legnagyobb a népsűrűség Felcsúton:

Majd a hosszú lelátó vége:

Újabb kanyar:

És végül a kört befejezve a kisvárdai tábor:

És a bizonyíték, hogy több Nemcsák Károlyra lenne szüksége ennek az országnak:

Fotó: pfla.hu/Varga Ildikó

A meccs 1-1 lett, így az NBI-ben öt forduló után a Puskás Akadémia utolsó előtti 2 ponttal, a légiósokkal telepakolt Kisvárda utolsó egy ponttal. 

UPDATE: A közrádió körkapcsolásában, merthogy ilyen is van még, a Felcsútról bejelentkező riporter, Csorba András bemondta a hivatalos nézőszámot, de azzal a megjegyzéssel, hogy 

„szerintem ennél valamivel többen vagyunk”.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.