Már az is kínos lenne, ha valóban 589-en lettek volna Felcsúton a Fidesz-rangadóján, de még ennél is sokkal kevesebben voltak

2018 augusztus 19., vasárnap 11:27
289

Alsóházi rangadót játszott egymással Felcsúton Mészáros Lőrinc csapata Seszták Miklós pixisből kiesett exminiszter gárdájával. 

Az, hogy az NBI-ben rendszeresen több nézőt tüntetnek fel hivatalosan, mint amennyien tényleg kimentek a meccsre, teljesen megszokott. Ezért is volt meghökkentő, hogy Felcsúton a Puskás-Kisvárdán 

a hivatalos, Mészáros Lőrinc lapja, a Nemzeti Sport által kritikátlanul átvett nézőszám szerint is 589-en voltak mindössze. 

Még az MTI is csak 400 nézőt írt. 

Ha ennyit mondanak hivatalosan, akkor büntetően kevesen választhatták valójában tegnap este a Fejér megyei ékeszerdobozt. 

Az Index találta meg a Városok, stadionok, kocsmák posztját, ami szerint 60-an voltak. A gyep pedig tényleg libalegelő lett abban a stadionban, ahol teakonyhára többet költenek, mint egy egész iskola karbantartására. 

Az M4 közvetítése, a Puskás Akadémia és a Kisvárda képei segítségével simán körülnézhetünk. 60-nál azért többen voltak, de a hivatalos adatban szereplő 583 nézőt az számolhatta meg, aki a Kossuth téren a kétmilliót.

A Pancho legnagyobb lelátója:

A folytatás, a kanyar jobbra:

Folytatva a kört:

Kanyarodunk tovább, ez már a Puskás Akadémia-feliratos hosszú lelátóval szembeni oldal eleje:

Még tovább, alakul, mindjárt jön a VIP:

És a szellős VIP, ahol pedig mindig a legnagyobb a népsűrűség Felcsúton:

Majd a hosszú lelátó vége:

Újabb kanyar:

És végül a kört befejezve a kisvárdai tábor:

És a bizonyíték, hogy több Nemcsák Károlyra lenne szüksége ennek az országnak:

Fotó: pfla.hu/Varga Ildikó

A meccs 1-1 lett, így az NBI-ben öt forduló után a Puskás Akadémia utolsó előtti 2 ponttal, a légiósokkal telepakolt Kisvárda utolsó egy ponttal. 

UPDATE: A közrádió körkapcsolásában, merthogy ilyen is van még, a Felcsútról bejelentkező riporter, Csorba András bemondta a hivatalos nézőszámot, de azzal a megjegyzéssel, hogy 

„szerintem ennél valamivel többen vagyunk”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt