Ha egész életedben arra vágytál, hogy A-listás hírességekkel bulizz egy trópusi luxusüdülőben, felvirradt a napod!

"A fizetés nevetséges, a természetbeni juttatások utánozhatatlanok" - írja hirdetésében Philip Blackwell, egy nagy könyvkereskedő dinasztia sarja, aki éppen a Maldív-szigeteki luxusüdülő, a Soneva Fushi könyvesboltjába keres alkalmazottat.

Azért a nevetséges pénzért, amit kínál, a kiválasztottnak az üdülő lakóit, vagyis A-listás hírességeket, oligarchákat, milliárdosokat és sleppjüket kéne ellátnia könyvekkel. Feltétel még, hogy izgalmas blogot vezessen egy trópusi szigeti könyvkereskedő hétköznapjairól - ez annyira nem lehet nagy kihívás, tekintettel arra, hogy a könyvkereskedő világsztárokkal és szupergazdagokkal kénytelen tölteni a mindennapjait, abból pedig már csak kiesik napi egy sztori.

Elvárás, hogy a jelentkezők szenvedélyesen szeressék a könyveket, képesek legyenek kapcsolatot teremteni a mindenféle korú vendégekkel, tudják szórakoztatni a gyerekeket, és írni tanítani a felnőtteket.

"Olyasvalakit keresünk, aki kreatív, ösztönző és képes megszerettetni az olvasást az emberekkel" - mondta Blackwell.

A trópusi könyvesbolt Blackwell új kísérlete. A nevét viselő könyvesboltláncot 2006-ban eladta, így az új bolt új vállalkozása, az Ultimate Library része. Azt egy nyaraláson találta ki, amikor megtapasztalta, hogy milyen nehéz jó könyveket találni külföldön. Így hát szállodáknak, köztük 30 luxusszállodában állított össze könyvtárat. (Via The Guardian)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.