Márki-Zay: Még az idén kell egy új párt vagy mozgalom

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
  • Ahogy erről beszámoltunk Európa-párti ellenzékieket hívott Hódmezővásárhelyre Márki-Zay Péter. Olyanokat, mint Hadházy Ákos, vagy Jeszenszky Géza.
  • A Fidesz azt állította, hogy a cél az uszítás, a gyűlölködés, és emellett még egy új párt alapítása is befér a vasárnapi programba.
  • Lesz-e új párt és az milyen lesz?
  • Mi az a dezinformáció diktatúra?
  • Mitől élvez el háromszor a hatalom?

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.